BENVINGUTS AL BLOC DE L'AMPA


AQUEST ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A LES FAMÍLIES, ON PODEU CONSULTAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIX L'AMPA I TAMBÉ PODEU DIR-HI LA VOSTRA A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC:

dissabte, 24 de maig del 2014

Informacions diverses

 
- HORA COMPLEMENTÀRIA de 4 a 5 de la tarda: Aquesta activitat finaliza el divendres dia 6 de juny, ja que és l'últim dia que a l'escola es fa jornada de matí i tarda. L'últim rebut que rebreu serà el del mes de maig.
 
JORNADA INTENSIVA del 10 al 20 de juny: Us oferim servei de vigilancia de 3 a 4 de la tarda; el preu per les dues setmanes és de 10 euros i el preu per dies esporàdics és de 3 euros. Properament rebreu el full d'inscripció.
 
FESTA DE FI DE CURS: Enguany, la Festa de Fi de Curs es celebrarà el dissabte 14 de juny; els tiquets del sopar es vendran a l'ESCOLA a partir del dia 2 de juny.
Preus del sopar: adult 8 euros i infantil 5 euros. Properament rebreu el programa.
 
CASAL DE JUNY i SETEMBRE: Us oferirem Casal d'Estiu els dies 25, 26 i 27 de juny i de l'1 al 10 de setembre. L'horari serà de 9 a 13 h, amb opció a assistir a l'acollida matinal de 8 a 9. Us farem arribar el full d'inscripció amb els dies i preus detallats.
 
 
Per qualsevol dubte o suggeriment restem a la vostra disposició,
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors