BENVINGUTS AL BLOC DE L'AMPA


AQUEST ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A LES FAMÍLIES, ON PODEU CONSULTAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIX L'AMPA I TAMBÉ PODEU DIR-HI LA VOSTRA A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC:

dilluns, 8 de juny del 2015

FESTA FINAL DE CURS

Podeu comprar els tiquets del sopar a la mateixa  escola fins el dimecres dia 10 de juny.  Moltes Gràcies !!!



ATENCIÓ INFORMACIÓ FINAL DE CURS

Benvolgudes famílies,

us fem arribar un seguit d'informacions que poden ser del vostre interès:

- HORA COMPLEMENTÀRIA de 4 a 5 de la tarda: Aquesta activitat finalitza el dijous dia 4 de juny, ja que és l'últim dia que a l'escola es fa jornada de matí i tarda. L'últim rebut que rebreu serà el del mes de maig.

JORNADA INTENSIVA del 8 al 19 de juny: Us oferim servei de vigilància de 3 a 4 de la tarda; el preu per les dues setmanes és de 10 euros i el preu per dies esporàdics és de 3 euros. Si no l'heu rebut, en breu rebreu el full d'inscripció.

FESTA DE FI DE CURS: Enguany, la Festa de Fi de Curs es celebrarà el dissabte 13 de juny; els tiquets del sopar es vendran a l'ESCOLA a partir del dia 1 de juny.
Preus del sopar: adult 8 euros i infantil 2 euros. Properament rebreu el programa.

CASAL DE JUNY I SETEMBRE: Us oferirem Casal d'Estiu els dies 22, 23, 25,26  de juny. L'horari serà de 9 a 13 h, amb opció a assistir a l'acollida matinal de 8 a 9.
Properament us farem arribar el full d'inscripció amb els dies, preus detallats i els mínims nens i nenes necessaris per fer el Casal


Per qualsevol dubte o suggeriment restem a la vostra disposició,

Atentament,

Junta de l'AMPA.

Seguidors