BENVINGUTS AL BLOC DE L'AMPA


AQUEST ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A LES FAMÍLIES, ON PODEU CONSULTAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIX L'AMPA I TAMBÉ PODEU DIR-HI LA VOSTRA A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC:

dilluns, 8 de juny de 2015

FESTA FINAL DE CURS

Podeu comprar els tiquets del sopar a la mateixa  escola fins el dimecres dia 10 de juny.  Moltes Gràcies !!!ATENCIÓ INFORMACIÓ FINAL DE CURS

Benvolgudes famílies,

us fem arribar un seguit d'informacions que poden ser del vostre interès:

- HORA COMPLEMENTÀRIA de 4 a 5 de la tarda: Aquesta activitat finalitza el dijous dia 4 de juny, ja que és l'últim dia que a l'escola es fa jornada de matí i tarda. L'últim rebut que rebreu serà el del mes de maig.

JORNADA INTENSIVA del 8 al 19 de juny: Us oferim servei de vigilància de 3 a 4 de la tarda; el preu per les dues setmanes és de 10 euros i el preu per dies esporàdics és de 3 euros. Si no l'heu rebut, en breu rebreu el full d'inscripció.

FESTA DE FI DE CURS: Enguany, la Festa de Fi de Curs es celebrarà el dissabte 13 de juny; els tiquets del sopar es vendran a l'ESCOLA a partir del dia 1 de juny.
Preus del sopar: adult 8 euros i infantil 2 euros. Properament rebreu el programa.

CASAL DE JUNY I SETEMBRE: Us oferirem Casal d'Estiu els dies 22, 23, 25,26  de juny. L'horari serà de 9 a 13 h, amb opció a assistir a l'acollida matinal de 8 a 9.
Properament us farem arribar el full d'inscripció amb els dies, preus detallats i els mínims nens i nenes necessaris per fer el Casal


Per qualsevol dubte o suggeriment restem a la vostra disposició,

Atentament,

Junta de l'AMPA.

Seguidors