BENVINGUTS AL BLOC DE L'AMPA


AQUEST ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A LES FAMÍLIES, ON PODEU CONSULTAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIX L'AMPA I TAMBÉ PODEU DIR-HI LA VOSTRA A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC:

divendres, 10 de juny de 2016

SOPAR FI DE CURS

INFORMACIONS DE FI DE CURS

Benvolgudes famílies,
 
us fem arribar un seguit d'informacions que poden ser del vostre interès:
 
- HORA COMPLEMENTÀRIA de 4 a 5 de la tarda: Aquesta activitat finalitza el divendres 3 de juny, ja que és l'últim dia que a l'escola es fa jornada de matí i tarda. L'últim rebut que rebreu serà el del mes de maig.
 
JORNADA INTENSIVA del 6 al 21 de juny: Us oferim servei de vigilància de 3 a 4 de la tarda; el preu total és de 12 euros i el preu per dies esporàdics és de 3 euros. En breu rebreu el full d'inscripció.
 
FESTA DE FI DE CURS: Enguany, la Festa de Fi de Curs es celebrarà el dissabte 18 de juny; els tiquets del sopar es vendran a l'ESCOLA a partir del dilluns dia 6 de juny.
Preus del sopar: adult 8 euros i infantil 2 euros. Properament rebreu el programa.
 
CASAL DE JUNY I SETEMBRE: Us oferirem Casal d'Estiu els dies 22 i 23 de juny. L'horari serà de 9 a 13 h, i opcionalment  servei d’acollida matinal de 8 a 9.
Properament us farem arribar el full d'inscripció amb els dies, preus detallats i els mínims nens i nenes necessaris per fer el Casal.
 
 
Per qualsevol dubte o suggeriment restem a la vostra disposició,
 
Atentament,

Seguidors