BENVINGUTS AL BLOC DE L'AMPA


AQUEST ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A LES FAMÍLIES, ON PODEU CONSULTAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIX L'AMPA I TAMBÉ PODEU DIR-HI LA VOSTRA A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC:

dijous, 2 de juliol del 2009

CARTA LLIBRES

CAMPANYA DE LLIBRES

CURS 2009-10


Benvolguts pares i mares,


S'acabat el curs, i ja hem de pensar en el següent, i entre altres coses, en els llibres dels nostres fills. Com ja sabeu per tal d'abaratir costos, l'AMPA juga un paper important en el procés de compra i distribució dels mateixos. Seguint el sistema emprat els últims anys, us detallem els passos que haurem de seguir per garantir una millor agilitat i seguretat.


QUÈ HEU DE FER AMB EL FULL DE PAGAMENT–FACTURA?

Cal que aneu a l'oficina de CAIXA MANRESA per pagar la quantitat total establerta. Allà us han de segellar el full, i alhora s'han de quedar el resguard verd de la part de baix. Hi podeu anar fins el dia 31 de juliol. El número de compte de l'AMPA on s'ha d'ingressar és el 2041-0020-07-0040011572 (el número ja consta al full de pagament).

Conserveu el full segellat fins el dia de la recollida dels llibres.

El divendres 4 de setembre (de 5 a 8) i el dissabte 5 (de 10 a 1) podreu passar per l'escola a recollir els llibres. Cal que porteu el "full de pagament – factura".

    Atentament,


    La junta de l'AMPA

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Seguidors