BENVINGUTS AL BLOC DE L'AMPA


AQUEST ÉS UN ESPAI DE TROBADA PER A LES FAMÍLIES, ON PODEU CONSULTAR LES ACTIVITATS QUE OFEREIX L'AMPA I TAMBÉ PODEU DIR-HI LA VOSTRA A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC:

dijous, 27 d’abril de 2017

VOTACIÓ EQUIPACIÓ ESCOLA

Benvolguts pares i mares de l’escola,

Com ja sabeu el Ribera Esports ha tancat i s’ha hagut de buscar una sol.lució. La botiga d’Esports Pujol ens proporcionarà el nou material que es començarà a utilitzar el curs vinent i mentrestant, fins a la finalització d’aquest curs ens vendran l’equipació actual que teníem en stock. D’aquesta manera si a algú li falta alguna peça ja la podeu anar a demanar. 
Però degut a aquest canvi de proveïdor no podem continuar tenint la mateixa equipació i és per aquest motiu que demanem la vostra col.laboració. Hem confeccionat dos models d’equipació, els quals seran exposats la setmana vinent a l’edifici principal, perquè els pogueu observar i decidir quin escolliríeu per als vostres fills. Des de l’AMPA posarem a la vostra disposició dues urnes per votar quina equipació us agrada més i d’aquesta manera fer que la desició final sigui presa de forma més consensuada. Els dies de votació seran dimecres 26 i dijous 27 d’Abril de 4-8h tarda.
Cal remarcar, per a la tranquilitat de tothom, que durant un temps conviuran les dues equipacions, actual i nova, de manera que el canvi no sigui de forma radical. Així mateix també és important que sapigueu que com s’havia fet fins ara no és obligatori comprar totes les peces de l’equipació. És desició de cada familia què es compra. Tanmateix sí us avancem, perquè no us sorprengui, que hem afegit una jaqueta, peça que fins ara no existia, però pensem que quan és més important que els nostres fills/es quedin diferenciats de la resta és quan van d’excursió.

Esperem la vostra col.laboració.

AMPA Alfred Mata  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors